Bulevardul Pipera din oraşul Voluntari se închide pe tronsonul cuprins între Strada Toma Caragiu şi Strada Erou Niţă Pintea

Bulevardul Pipera din oraşul Voluntari se închide de astăzi şi până în septembrie pe tronsonul cuprins între Strada Toma Caragiu şi Strada Erou Niţă Pintea. Restricţiile vor fi impuse pentru a permite continuarea lucrărilor de modernizare, iar circulaţia va fi deviată pe rute ocolitoare. Pe Bulevardul Pipera este acum şi reporterul Alex Lancuzov, care ne spune mai multe despre această interdicţie. Bună dimineaţa, Alex, te ascultăm!
Reporter: Bună dimineaţa! Circulaţia încă nu a fost închisă pe Bulevardul Pipera, între străzile Toma Caragiu şi Erou Niţă Pintea. Pe întreg tronsonul de la intersecţia cu Şoseaua Petricani şi până la intersecţia cu centura Bucureşti Nord se lucrează la reţeaua de canalizare. Traficul se desfăşoară cu dificultate din cauza carosabilului îngust. La trecerea camioanelor, Bulevardul Pipera aproape că se blochează. Este o arteră foarte aglomerată, pentru că asigură ieşirea din Bucureşti spre centura capitalei, la Tunari, sau pe DN1, pe la grădina zoologică. Închiderea circulaţiei va devia traficul uşor pe ruta Toma Caragiu, Emil Racoviţă, Strada Sportului şi Niţă Pintea. Camioanele vor fi interzise în zonă, a anunţat Primăria Voluntari. Recomandarea este pentru a folosi ruta Bulevardul Eroilor şi Şoseaua Andronache. În Bucureşti este foarte aglomerată intersecţia de la Doamna Ghica, se asfaltează Şoseaua Petricani la intersecţia cu Bulevardul Lacul Tei, unde nu funcţionează nici semafoarele. Stopuri defecte şi la intersecţia Pantelimon cu Bulevardul Chişinău. Şi, cu excepţia tronsonului Simeria-Deva de pe DN7, nu sunt probleme de fluenţă pe drumurile naţionale. Păstraţi distanţa de siguranţă pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, trafic intens la intrarea în capitală. Iar ultima informaţie vine din judeţul Mehedinţi: două vagoane ale unui tren de marfă au deraiat la intrarea în Orşova, dinspre Drobeta Turnu-Severin. Trenurile au fost deviate prin Livezeni.