Petrecerea aniversară Marie Claire România a avut loc la Clubul Diplomaţilor din Herăstrău

Revista „Marie Claire” a împlinit şapte ani din momentul lansării sale pe piaţa din România. Aparută pentru prima dată în Franţa în anul 1973, revista „Marie Claire” s-a relansat în anul 1954, iar în prezent este publicată în 30 de ediţii internaţionale şi vândută în 44 de milioane de exemplare anual. Revista are peste 15 milioane de cititori pe lună şi a obţinut numeroase premii în jurnalism. „Marie Claire” reprezintă un punct de referinţă pe plan internaţional, iar succesul său este recunoscut în Europa, America, Asia, Australia şi Africa.
Cu ocazia împlinirii celor şapte ani de existenţă a revistei a fost organizat un eveniment cu stil la Clubul Diplomaţilor din Herăstrău, într-un decor relaxat, cu multă muzică bună, asigurată de artişti valoroşi, şi cu o atmosferă tipic pariziană, întreţinută atât de codul vestimentar „french chic”, cât şi de acordurile muzicale… Atmosfera de la petrecerea aniversară Marie Claire România a fost senzaţională, plină de rafinament şi de bun gust. Ambasadorul Franţei la Bucureşti, Francois Saint-Paul, a deschis evenimentul. Printre vedetele prezente la eveniment au fost: Amalia Enache, Dana Rogoz, Dana Săvuică, Anca Lungu, Irina Cordoneanu, Amalia Năstase, Florentina Fântânaru, Gabriela Cristea şi Tavi Clonda, interpreta Claudia, Alex Dima, Carmen Brumă, numeroşi creatori de modă români.
Cu ocazia evenimentului, „Marie Claire” a decernat Prix d’excellence du Parfum: premiul pentru cel mai bun parfum. Petrecerea de la Clubul Diplomaţilor s-a desfăşurat într-un spaţiu extrem de elegant. Invitaţii au fost serviţi cu o multitudine de băuturi, platouri cu mâncăruri, deserturi şi îngheţată. Pe lângă toate acestea, la plecare absolut toţi invitaţii au primit un goodie bag.
RADOR 5 iunie – Autor: Violeta Drăguţă