PNL i-a cerut din nou demisia lui Victor Ponta

PNL i-a cerut din nou demisia lui Victor Ponta, astăzi. Copreşedintele liberal, Alina Gorghiu, susţine că acest gest se impunea imediat după formularea oficială a acuzaţiilor de corupţie, ca un pas elementar, de bun simţ într-o democraţie:
Alina Gorghiu: „Fiecare zi în care premierul Victor Ponta se ţine de scaunul de la Palatul Victoria înseamnă neşansă pentru democraţia din România, înseamnă lipsă de credibilitate, înseamnă capital pierdut PNL îi va cere, în fiecare zi, lui Victor Ponta să-şi dea demisia. Îi cer lui Victor Ponta ca acum, la sfârşitul carierei sale politice, să facă un prim gest de bărbat politic: să-şi dea demisia, pentru a uşura România de această criză politică fără precedent.”
Alina Gorghiu a mai arătat că astfel s-ar putea deschide drumul pentru alegeri anticipate, care să genereze un parlament credibil şi un mediu politic adecvat construcţiei României. Ea a făcut apel la ceilalţi lideri PSD să înţeleagă gravitatea situaţiei şi să-i ceară demisia lui Victor Ponta, transmite redactorul Petruţa Dinu.

(RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI  – 6 iunie)