Cerere în căsătorie ascunsă în rebusul din ziarul The Times

Britanicul Matthew Dick a luat legătura cu editorul rebusului din ziarul londonez The Times pentru a solicita includerea în careul de luni a unei cereri în căsătorie pentru iubita sa, Delyth Hughes. Cei doi amorezi se aflau în vacanţă în Cornwall pentru a sărbători ziua de naştere a iubitei. În dimineaţa de luni, 15 iunie, Matthew a ieşit din cameră pentru a cumpăra ziarul şi a aduce micul dejun. În timp ce iubita sa desfăcea cadoul aniversar, bărbatul a dezlegat careul şi a subliniat cuvintele „vrei să fii soţia mea” înainte de a-i oferi şi inelul de logodnă.
„A fost foarte uimită şi timp de 30 de secunde nu a scos o vorbă, pentru ca apoi să spună NU! ceea ce i s-a părut extrem de amuzant… Ulterior, fata a spus totuşi DA şi a trebuit să o conving că este careul real din The Times şi nu ceva printat de mine” a declarat Dick Matthew pentru redacţia ziarului.
Logodnica a afirmat că ideea întrece orice imaginaţie şi că a fost un moment deosebit. Înainte ca alte cupluri să apeleze la aceeaşi metodă, redacţia s-a grăbit să anunţe că nu va mai da curs altor solicitări.

www.mashable.com

Traducerea şi adaptarea: Bianca Ioniţă

delz