La start, în 22 iunie, UNICO intensiv 2015

Luni, 22 iunie, elevi cu vârste între 7 şi 14 ani îşi inaugurează vacanţa cu „Experienţe de student”, pe parcursul a două săptămâni, încununate cu diplome.

Pentru al șaselea an consecutiv, Universitatea Copiilor organizează ateliere în spaţii universitare, în cadrul cărora micii studenţi se întâlnesc cu profesori universitari şi cu teme de interes din domenii diferite, de la geografie la asistenţă veterinară, de la fizică la plante de vis, de la aparate cosmice la dezvoltare personală, de la culturi şi civilizaţii străine la explorări în microunivers.

Întâlnirea inaugurală are loc anul acesta la Facultatea de Geografie a Universității din Bucureşti, et.3, Amfiteatru “George Vâlsan”, luni 22 iunie, la ora 10:00.

Cu această ocazie veți putea admira o expoziție de artă fotografică, semnată Matei Rareș Dumitrescu (13 ani), precum și o expoziție de artă plastică a studenților Unico.

Ca în fiecare an, atât la deschidere, cât şi la închidere, părinţi, fraţi, surori, prieteni se vor bucura de acest inedit început de vacanţă şcolară pentru copii.