Secretele motivării performanţei remarcabile. HR Drive – evenimentul de HR al anului

Care sunt secretele motivării performanței la cel mai înalt nivel?

danielpink2Motivarea, loializarea și stimularea performanței angajaților reprezintă subiecte importante pentru manageri și profesioniști în resurse umane. În acest context, HR Club (Asociația Profesioniștilor în Resurse Umane din România) îți propune să reflectezi asupra motivației și contextului organizațional care generează performanța și să afli cum poți să găsești acel “DRIVE” al schimbărilor pozitive la nivel personal și organizațional.

Astfel, pe 14 octombrie 2015, în cadrul Conferinței HR Drive (cea de-a 11-a ediție a Conferinței Naționale HR Club), peste 500 de Specialiști, Directori HR și Lideri de Business vor fi inspirați de știința motivației – explicată de Daniel Pink, de experiența de management a lui Marcel Cobuz și de poveștile de viață ale unor invitați surpriză, al caror “DRIVE” i-a condus către performanțe remarcabile.

Daniel Pink este unul dintre cei mai mari 15 ganditori de business din lume, autor al “Drive – The Surprising Truth About What Motivates Us” și alte 4 volume best-seller despre business, muncă și management, vândute în peste 2 milioane de copii. Este creator al emisiunii “Controlul Maselor” de la National Geographic Channel, un speaker și consultant foarte apreciat. Ai ocazia să îl intâlnești, pentru prima dată în Europa de Sud-Est, pe 14 octombrie 2015 și să afli secretele obținerii acelui “DRIVE” al performanței remarcabile.

Daniel Pink, în cadrul sesiunilor sale provocatoare și dinamice va explica de ce multe dintre stimulentele oferite, în general, de către organizații, dau gres și pot chiar reduce atât creativitatea cât și satisfacția la job. Folosind exemple vii din mediul de business, precum și rezultate a 50 de ani de cercetare în stiințe comportamentale, îți va demonstra de ce Motivarea 3.0 – construită pe autonomie, expertiză și scop – este mult mai eficientă decât abordarea motivației din secolul 20.

Al doilea invitat special la Conferința HR Drive este Marcel Cobuz, Executivul din cadrul Lafarge, responsabil de pre-integrarea Lafarge-Holcim la nivel global – o companie cu peste 90.000 angajați și o valoare de piață de 40 miliarde euro. Mai mult decât atât, în ultimii 15 ani a gestionat procese de turnaround și dezvoltare organizațională în țări precum Franța, Grecia, Indonezia și Iraq.

Merită să dedici o zi pentru a afla mai multe despre cum inspiri, motivezi, și gestionezi cea mai înaltă performanță – personală, profesională și organizațională. Locurile la eveniment sunt limitate, prioritate având membrii Asociației HR Club (până la data de 22 iunie iși pot rezerva locul doar membrii HR Club).

Află detalii referitoare la agendă, speaker-i și modalități de înscriere pe website-ul Conferintei.