INDUSTRIAL SOFTWARE susține competiția internațională Turul Ciclist al Sibiului 2015, ediția a V-a

18 Iunie 2015 – Industrial Software, furnizor de soluții informatice integrate pentru sectorul public și privat, susține competiția internațională Turul Ciclist al Sibiului, care va avea loc în perioada 1-5 iulie 2015.

Cea mai importantă competiție de ciclism din regiunea Sibiului, cu o participare internațională de excepție, revine cu a cincea ediție, reunind peste 20 de echipe. Sub egida “Împreună construim comunități inteligente”, compania Industrial Software susține cicloturismul și dragostea de natură, fiind sponsor principal al evenimentului Turul Ciclist al Sibiului încă de la prima ediție a acestuia.

Industrial Software sprijină echipele puternice și răspunde constant provocărilor venite din partea comunității locale. Astfel, 20 de membri ai echipei Industrial Software, practicanţi ai sportului pe două roți, vor reprezenta compania la competiţia denumită Cursa Sponsorilor care va avea loc în data de 20 iunie, în cadrul evenimentului menționat, pe două trasee: unul pentru fete (17 km) și unul pentru băieți (35 km).

“Vrem să ne aducem aportul la creșterea acestui eveniment și, implicit, la creșterea renumelui Sibiului ca oraș în care se face sport. Deși suntem o companie din domeniul IT, domeniu în care activitatea de zi cu zi este statică, suntem mari iubitori de mișcare și încurajăm un stil sănătos de viață. Reprezentanții noștri au început deja pregătirile pentru competiţie și așteptăm cu nerăbdare Cursa Sponsorilor, un prilej foarte bun pentru a petrece timp de calitate în afara biroului.” a menționat Cătălin Popa, Director Executiv Industrial Software.

Industrial Software încurajează patriotismul, oferind celui mai bun concurent român Tricoul Roșu. Acest tricou se acordă după fiecare etapă din Turul Ciclist al Sibiului şi va fi purtat, pe parcursul etapei următoare, de ciclistul român cel mai bine poziționat în Clasamentul General.