Institutul Social democrat „Ovidiu Sincai”

Institutul Social Democrat “Ovidiu Șincai” a celebrat ieri seară 135 de ani de relatii bilaterale Romania – SUA în cadrul unui eveniment informal inedit “The NEXT 135 years” .
Evenimentul s-a desfasurat sub cupola conceptului “Strategic Initiatives – a New Paradigm in Governance” lansat de Institutul Social Democrat “Ovidiu Șincai” la începutul lunii mai, un concept sub care Institutul va aborda în perioada următoare împreună cu partneri relevanți teme fundamentale ale dezvoltării viitoare a României, cum sunt educația și economia, datele deschise și tranparența, statul de drept și securitatea pentru a numi doar câteva dintre ele.
Peste 100 de prieteni, parlamentari și membri ai Guvernului, diplomați și experți, reprezentanți ai societății civile, voluntari, tineri ai noului val ne-am reunit transpartinic și transnațional pentru a discuta într-un cadru relaxat despre viitor.
Într-un mod fericit am sărbătorit cu cu aceeași ocazie Ziua Internațională a Iei. Asumarea și afirmarea propriei identități în context euro-atlantic este singura opțiune reală pentru viitorul României. 

Suntem convinsi ca  evenimentul  de ieri este începutul unei serii de evenimente la fel de frumoase și fructoase.  Mulțumim tuturor prietenilor prezenți aseară pentru suport și participare și îi așteptăm alături de noi în proiectele viitoare.