Revizii RADET în capitală

În capitală, 500 de blocuri nu au apă caldă, fie din cauza unor revizii, fie din cauza unor avarii, dar până mâine seară RADET anunţă reluarea furnizării agentului termic.

Virgil Untea, director de producţie şi exploatare RADET: Suntem în mijlocul activităţii de revizie şi reparaţii. La ora aceasta, Regia a identificat un număr de aproximativ 75 de lucrări, care trebuiesc făcute cu prioritate în timpul acestei veri. Sunt oprite mai multe puncte termice, cele mai multe sunt în sectorul 2, în sectorul 6, foarte puţine în sectorul 5. Tot ce am oprit în sectorul 2 – am putea să considerăm că zona Ştefan cel Mare, Mihai Bravu, până aproape de intersecţia cu Pasajul Muncii este avarie, care nu este programată în clipa de faţă. Celălalt segment, care merge înspre zona Bucur-Obor, aceea este o oprire planificată.

Realizator: Programului de reparaţii se va încheia la data de 1 octombrie şi va costa 10 milioane de lei. Informaţii detaliate despre întreruperea furnizării agentului termic, găsiţi pe site-ul RADET.

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 2 iulie