Comisarul european Corina Creţu despre necesitatea ca Guvernul României să abordeze corect problema absorbţiei fondurilor europene

Comisarul european pentru Politici Regionale, Corina Creţu, atrage atenţia asupra necesităţii ca Guvernul României să abordeze corect problema absorbţiei fondurilor europene. După o discuţie avută la Bucureşti cu ministrul de finanţe, Eugen Teodorovici, comisarul european Corina Creţu a declarat.
Corina Creţu: Cred că s-au învăţat lecţiile trecutului şi datoria mea este de vorbi cu toate statele membre şi a exprima interesul Comisiei Europene să încheiem în foarte bune condiţii şi a evita dezangajările pentru Programele Operaţionale pentru perioada 2007-2013 şi a demara cu dreptul şi în bune condiţii Programele Operaţionale 2014-2020.
Realizator: Corina Creţu a mai precizat că a discutat cu reprezentanţii guvernului şi despre faptul că executivul român va aproba mâine Iniţiativa pentru IMM-uri, un program din fonduri comunitare care se adresează direct micilor întreprinzători şi care va genera creştere economică şi milioane de locuri de muncă la nivelul Uniunii Europene.

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI