Concertul open air „Voilà viola” susţinut de Chişinău Youth Orchestra în parcul „Dendrariu” din Chişinău

Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu” la Chişinău invită iubitorii de muzică bună la prima reprezentaţie din seria concertelor din vara 2015 ale Chişinău Youth Orchestra.
„O masă, un scaun, un bol cu fructe şi o vioară: de ce altceva are nevoie un om pentru a fi fericit?”, se întreba Albert Einstein. În spiritul acestei întrebări, Chişinău Youth Orchestra invită publicul la iarbă verde şi aer curat, să asculte un concert open air susţinut de ansamblul de viole. Evenimentul va avea loc pe data de 17 iulie 2015, de la ora 19:30, în parcul „Dendrariu”.
Repertoriul va include lucrări clasice, dar şi interpretări ale unor melodii pop-rock semnate de: Coldplay, Manuel de Falla, Avicii, Bela Bartok, Michael Jackson, Faure, etc.
Evenimentul face parte din proiectul de vară 2015 „Urmează-ţi pasiunea”, organizat pentru al cincilea an consecutiv. Până în data de 15 august 2015, în cadrul proiectului vor fi organizate o serie de concerte şi evenimente cu invitaţi speciali si maeştri remarcabili. Pe lângă concertele realizate în Moldova, sunt programate concerte în România şi Germania.