Jasmine Saraj lanseaza single-ul „De povestit”, feat Yoyo

Dupa feat-urile cu Mario Fresh pentru single-urile „Merg mai departe” si „Alo Alo”, Jasmine Saraj colaboreaza acum cu o alta tanara artista – Yoyo – si au ceva „De povestit”.

Proiectul video este realizat de catre Alex Ceausu, iar single-ul „De povestit” este compus de catre Vanotek, Anastasia Sandu, Adrian Rusu, Sorin Seniuc si Alexandra Tirtirau.

Ca in fiecare an, din 2012, si anul acesta Jasmine a prezentat festivalul-concurs „Mamaia copiilor”. Legatura cu „Mamaia copiilor” a inceput la varsta de 6 ani, cand este desemnata marea castigatoare a concursului cu piesa „Sunt sic”, compusa de catre Virgil Popescu.

Au urmat concursuri de dans sportiv, multe piese, lectii de canto si pian, 3 albume, premii la festivaluri de muzica si prezentarea unor emisiuni tv si ale unor evenimente muzicale.

Primul single lansat de catre Yoyo este „Ma sting”, o colaborare cu Dianna Rotaru, piesa compusa de catre F. Charm. Tanara artista este finalista celui de-al treilea sezon al emisiunii „Next Star” si momentan este eleva Liceului de Arte Dimitrie Cuclin, unde studiaza flautul si pianul.

Cele doua fete au multe lucruri „De povestit” pe paginile lor de Facebook:

https://www.facebook.com/pages/Jasmine-Saraj-Official
https://www.facebook.com/pages/Yoyo