Compania Naţională de Autostrăzi le recomandă şoferilor să achite taxa de pod Feteşti prin SMS sau prin plata la benzinării

Compania Naţională de Autostrăzi le recomandă şoferilor să achite tariful de trecere de la staţia de taxare Feteşti prin SMS sau prin plata la benzinării. În acest fel, susţine CNADNR, se poate evita statul la cozile care se formează adesea la ghişeele cu plata cash de la Feteşti.

Reporter: Mihaela Dumitrescu – Cel mai important lucru care trebuie spus este că dacă se optează pentru achitarea taxei de pod prin distribuitorii autorizaţi sau prin SMS plata se face de regulă înainte de utilizare, dar există şi varianta achitării până la ora 24:00 a zilei următoare trecerii. Toate cele patru reţele de telefonie mobilă: Orange, Vodafone, Telecom şi RCS-RDS pun la dispoziţia clienţilor lor acelaşi număr: 7577. Cele patru etape obligatorii sunt următoarele: trimiteţi SMS cu numărul de înmatriculare şi categoria tarifară corespunzătoare tipului de vehicul, primiţi un mesaj cu preţul total al tranzacţiei, trimiteţi tot la 7577 textul DA şi abia apoi vine mesajul de confirmare a achiziţiei care va conţine toate datele de identificare. În ce priveşte plata la benzinării aceasta se poate face la unele staţii aparţinând companiilor OMV Petrom, Mol şi Rompetrol.

Realizator: Puteţi găsi lista benzinăriilor unde se achită taxa de pod de la Feteşti şi etapele pentru plata prin SMS, pe site-ul CNADNR.ro.

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 18 iulie