I Remember You 헬로 몬스터 (Hello Monster)

remember-youCând un criminal în serie are ca victime femei cu  înfăţişare asemănătoare, departamentul poliţiei, Special Crime Imvestigation Team se află într-o mare dilemă.
În timp ce Cha Ji An (Jang Na Ra), un detectiv de elită şi colegii ei din echipă, investighează ultimele crime, un bărbat misterios, Lee Hyun (Seo In Guk), apare dintr-o dată iar profilul lui este asemănător cu cel al ucigaşului urmărit.
Hyun este un criminalist de succes cu studii în psihologia crimei şi care a primit un e-mail anonim care l-a adus tocmai din Statele Unite la scena crimei.
Ucigaşul în serie pare că îi trimite mesaje lui Hyun cu diferite indicii pe care le lasă în urma sa. Datorită acestui fapt, Hyun se întreabă dacă nu cumva, ucigaşul are legătură cu un criminal evadat numit „monster” din copilaria sa şi care i-a ucis tatăl care a fost responsabil de dispariţia fratelui său.
Ji An îl cunoaste pe Hyun încă din copilărie şi este entuziasmată să îşi vadă din nou „dragostea” din copilarie, dar se pare că el nu îşi aduce aminte de ea…
Fără vreo urmă de indicii care să îi trimită la ucigaş, Ji An şi colegii ei îi cer ajutorul lui Hyun.
Într-un final, reuşeşte Ji An împreună cu Hyun să îl prindă pe ucigaşul în serie şi să îşi rezolve problemele din trecut?

 

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=XWh8puH3yUY