Tendinţele verii 2015, ce să purtăm la plajă în vara aceasta

Moda pentru plajă se schimbă de la an la an și devine un subiect de interes major mai ales în perioada concediilor. În această perioadă, femeile de pe întreg mapamondul care sunt pasionate de modă se gândesc să aleagă corect costumul de baie, care este piesa de rezistență a sezonului, ochelarii de soare, pălăria, pareo de plajă, tunicile, sarafanele, rochiile gen cămașă, gențile, bijuteriile, precum şi alte accesorii care să fie în tendințele verii 2015, relatează LifeStyle.

De reţinut un detaliu semnificativ că nu orice bijuterii se potrivesc pentru plajă, cele metalice pot rugini, din cauza apei mării, cele din cupru se înverzesc, iar pe cele foarte scumpe le putem pierde, pentru că degetele se subțiază de la apa rece şi se pierd foarte ușor mai ales inelele și brățările. Accesoriile din plastic sunt perfecte pentru plajă! Spre exemplu, un colier de perle false sau din mărgele de plastic viu colorate sau un inel voluminos, din plastic transparent şi în nuanţe vesele sunt câteva soluţii la îndemână.

Nu este ușor să alegi nici încălțămintea pentru plajă, majoritatea femeilor își doresc să-și lungească silueta cu tocurile înalte, care atenție se zgârâie ușor în nisip și se înfundă în nisip. „Clasicii papuci de plajă şi sandalele rămân cea mai comodă încălțăminte pentru perioada verii, mai ales cele cu talpă ortopedică sau cu nişte tocuri mai late. Atenție este indicat să se poarte încălțăminte închisă în care să nu intre nisip şi să nu se poarte cea vopsită pe interior, culoarea de pe talpa încălțămintei poate vopsi piciorul și se vede urât atunci când vă descălțați și mergeți să faceți baie. Cel mai indicat este ca în mare să intri cu încălțăminte specială, astfel ca să nu te tai la talpă în corali sau scoici. Recomandăm saboţii inspiraţi de papucii tradiţionali ai geishelor pentru a aduce un suflu oriental garderobei tale. Vara aceasta, modelele cu bareta între degete şi flatforms reuşesc imposibilul şi transformă clasicii flip-flops într-un accesoriu stylish!

Ce costume de baie se poartă în 2015? Se poartă costume de baie întregi şi din două piese. Costumele de baie întregi au o eleganţă aparte. Pentru 2015 oferta este foarte variată, de la costume de baie întregi simple sau mai frumos spus minimaliste până la costume cu foarte multe accesorii sau costume de baie întregi cu efect modelator. De remarcat că pentru 2015 sunt recomandate costumele de baie întregi cu imprimeu printat. Cele mai căutate şi cele mai purtate modele de costume de baie sunt cele din două piese. În 2015, se poartă predominant costumele de baie din două piese cu accesorii. Un trend interesant pentru anul acesta este revenirea costumelor de baie retro. Paleta coloristică a costumelor de baie este foarte variată de la imprimeuri florale până la cele de culoare alb-negru cu forme geometice, cu dungi sau cu buline. Un trand al verii sunt costumele de baie din piese diferite, care crează impresia că au fost combinate din seturi diferite. Designerii recomandă piese care au culoare, cusătură şi materiale diferite. Combinarea unor elemente de diverse culori într-un singur costum de baie şi liniile complexe permit corectarea vizuală a formelor feminine, ascunzand cei câţiva centimetri în plus din zonele mai puţin vizibile şi adăugând caţiva centimetri celor care au nevoie de aceasta. Culorile recomandate de unii desigenri sunt culoarea lâmâiei, galben-deschis şi rozul. Costumele de baie în stil sport se menţin în trand. Trebuie să menţionăm că se preferă costumele de baie întregi, care la prima vedere se aseamănă cu ţinutele înotătoarelor şi a salvamarilor. O adevarătă descoperire a sezonului sunt costumele de baie cu mâneci. O astfel de piesă netradiţională nu este potrivită pentru a merge la bazin sau la mare, însă pentru o petrecere pe plajă sunt exact ceea de ce aveţi nevoie. Costumele de baie în stil vintage şi stil retro sunt la modă şi în acest sezon. Partea de jos al acestora se ridică pana în zona taliei, iar partea de sus fiind foarte decoltată. În plus, în noul sezon de plajă 2015, stilul puritan a cedat poziţia unor culori şi imprimeuri aprinse, datorită carora astfel de modele nu par a fi demodate. Stiliştii ne recomandă să ne întoarcem în anii 50.

Pălăriile de soare intră pe lista articolelor must-have pentru o vacanță pe malul mării. În special cele cu boruri mari, largi, de inspirație retro. Pălăriile sunt elegante, adorabile şi feminine. Purtând o pălărie de soare pe plajă vei căpăta un aer aristocrat, vei arăta mai frumoasă şi este şi sănătos, mai ales pălăria este foarte practică pentru că poate ascunde imperfecţiunile unei coafuri. În vara 2015, se poartă pălăriile de soare oversized, în culori deschise, cu diferite accente: broderii, aplicații, flori, mărgele. Le poți asorta cu costumul de baie sau pot fi o pată de culoare în ținuta ta, dacă preferi un costum de baie negru sau alb. Nelipsite sunt pălăriile de toate dimensiunile.

www.dni.ru – 24 iulie

Traducerea şi adaptarea: Violeta Drăguţă