Topul celor mai buni pescari de Dunare se decide la Giurgiu

Au inceput inscrierile la competitia Boat Fishing Challenge organizata de Hartapescar.ro, harta Google a pescarilor din Romania. Aflata la a III-a editie, intrecerea in pesti mari de Dunare va avea loc pe 12 septembrie, intr-o zona salbatica adiacenta insulei Mocanu , in apropiere de Giurgiu.

Boat Fishing Challenge – provocare la pescuit extrem in apele Dunarii

Pescuitul in apele salbatice ale Dunarii este provocarea extrema a celor care practica acest hobby in Romania. Cea mai importanta competitie de pescuit pe Dunare este organizata la Giurgiu de echipa care a dezvoltat si site-ul Hartapescar.ro. Anul acesta sunt asteptate sa se inscrie in concurs 15 echipaje de pescari cu ambarcatiunile proprii, dornice sa-si demonstreze abilitatile de pescuit in ape salbatice.

La finalul competitiei se vor desemna cei mai buni pescari de Dunare, iar castigatorii vor primi premii si trofee pentru cea mai mare cantitate de peste si pentru cea mai mare captura.

Valoarea premiilor atinge 2500 EUR, iar acestea sunt oferite cu sprijinul partenerilor care s-au alaturat ineditei competitii: Clubul Nautic San Giorgio, RedBull, Aventuria.ro, Hotel Wels, Casa Cintre Salcii, Barci in bagaje, Colours Expert Print, TuristRomania.ro, Marina Tulcea, Helpic, si Baboieru.com.

Inscrierile la Boat Fishing Challenge se fac pana pe data de 31 august 2015, concursul fiind unul deschis tuturor pescarilor ce detin ambarcatiuni cu motor. Detaliile evenimentului si formularul de inscriere se gasesc pe site-ul organizatorilor, www.hartapescar.ro .

Prin organizarea competitiei Boat Fishing Challenge, Hartapescar.ro isi propune sa promoveze atat pescuitul pe Dunare din barca, cat si stilul „Catch & Relese” in apele salbatice din tara noastra.

Despre Hartapescar.ro

Hartapescar.ro este o platforma online ce utilizeaza harta Google pentru a gasi locurile de interes ale  pescarilor din Romania. Lansat in urma cu 3 ani, site-ul a depasit 200 000 de utilizatori anual, iar numarul locurilor punctate pe harta a ajuns la 3 000. Pe site poti fi gasite usor locuri de pescuit, magazine cu unelte si momeli, facilitati de cazare pentru pescari, restaurante cu specific pescaresc si multe alte puncte de interes.

Contact

George Dagne

Director, HartaPescar.ro

Tel: +4 0727 811 809

Email: george.dragne@hartapescar.ro