High Society

Poţi lăsa în urmă toată averea strânsă pentru a-ţi găsi fericirea?
Jang Yoon Ha (UEE) este fiica cea mică a unei familii înstărite care-i caută un bărbat care s-o iubească pentru ce este ea, nu pentru averea pe care o deţine.

Marry-him-if-you-dare-korean-dramas-35727597-1280-720
Se decide să înceapă să lucreze la un supermarket, pretinzând că face parte dintr-o familie modestă.
Managerul supermarket-ului este Choi Joon Ki (Sung Joon), un tânăr care aspiră la o viaţă mai bună şi să lase în urmă viaţa săracă şi problemele de până acum. Începe să se gândească că dacă se căsătoreşte cu o fată dintr-o familie înstărită va ajunge acolo unde şi-a propus, trăind viaţa dorită.
La locul de muncă, Yoon Ha se împrieteneşte repede cu colega ei, Lee Ji Yi (Lim Ji Yeon) dar îl întâlneşte şi pe directorul mall-ului unde se află supermaket-ul, Yoo Chang Soo (Park Hyun Sik). Chang Soo este foarte mulţumit de viaţa pe care o are şi fericit că toate femeile din jurul lui se „îndrăgostesc” de el datorită averii.
Chang Soo devine intrigat de faptul că Yoon Ha nu i-a căzut încă în plasă ceea ce îl face să devină şi mai interesat de ea.
Va putea Yoon Ha să îşi găsească dragostea adevărată sau va învăţa că banii şi dragostea nu pot fi separate aşa de uşor cum credea?