Jezebel revine in gradina ICR si spune o „Poveste cu parfum sud-american“

Miercuri, 26 august 2015, de la ora 20.00, seria Concertelor ICR din aceasta vara continua in gradina Institutului Cultural Romsncu un nou recital sustinut de Jezebel (Izabela Barbu), acompaniata de Alexandru Burca (pian) si Dan Incrosnatu (baterie): „Poveste cu parfum sud-american“ .

Dupa studii economice si o cariera in sistemul bancar, Izabela Barbu (n. 1968, Tulcea) si-a urmat, la 40 de ani, vocatia muzicala. Reorientarea i-a fost facilitata de studiile de pian din copilarie si de lectiile de canto. Interpreteaza melodii din genuri diferite: de la muzica romsneasca din perioada interbelica, melodii ale Mariei Tanase, la sansonete, ritmuri spaniole şi sud-americane, fadouri, jazz, muzica clasica. In decembrie 2013, Jezebel si-a implinit un vis: acela de csnta pe scena Operei Romsne, in spectacolul omagial Maria Tanase.

Pianistul Alexandru Burca a absolvit Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti si este angajat al Teatrului National de Opereta „Ion Dacian“. Percutionistul Dan Incrosnatu a colaborat cu nume cunoscute din Romsnia, printre care Directia 5, Alexandra Usurelu s.a.

Accesul este liber, in limita locurilor disponibile.