SĂPTĂMÂNA 07-12 Septembrie LA BIBLIOTECA METROPOLITANĂ BUCUREŞTI

afis cultura cinematograficaAteliere de creativitate, ateliere de lectură sau ateliere de cultură cinematografică sunt câteva din propunerile filialelor Bibliotecii Metropolitane Bucureşti pentru cei care doresc să-şi petreacă timpul liber învăţând lucruri noi. Cei mici sunt aşteptaţi luni, 7 septembrie, la Filiala “Vasile Alecsandri” cu jocuri interactive, pentru ca sâmbătă, 12 septembrie, să li se dezvăluie tainele  teatrului de păpuşi, la Filiala” George Coşbuc”.

“Lectura de joi”, se va petrece joi, 10 septembrie, de la orele 19.00, în spațiul informal şi prietenos al “Grădinii de citit” din curtea Sediului Central Mihail Sadoveanu.

Recreere prin joc” este tema de vineri, 11 septembrie, a Clubului pentru seniori de la Filiala „Nicolae Labiş”, iar seara debutează atelierul de cultură cinematografică „O lume pe o rolă de celuloid”, găzduit de Filiala „Liviu Rebreanu”.

Pe de altă parte, etica, văzută din perspectivă filosofică, va fi subiectul conferinței derulată sub egida “Noua Acropolă”,  pe 12 septembrie de la orele 11.00, la Sediul Central.

Important: Participarea la toate programele Bibliotecii Metropolitane Bucureşti este gratuită!

Unde găsim toate acestea?

Ateliere de lectură şi creativitate

  • Ne jucăm la bibliotecă – pe 7 septembrie, de la ora 12.00, Filiala „Vasile Alecsandri” îi aşteaptă pe cei mici să descopere noi jocuri interactive. Înscrierile se fac telefonic, pe e-mail sau facebook.

Contact : Filiala „Vasile Alecsandri”, Calea Ferentari, Nr. 72, Sector 5

Telefon: + 4021 539.65.33, E-mail: alecsandri@bibmet.ro

https://www.facebook.com/biblioteca.vasilealecsandri?fref=ts

  • Tainele teatrului de păpuşi – pe 12 septembrie, de la orele 15.00, aceste taine aşteaptă să fie descoperite la filiala “George Coşbuc”. Înscrierile se fac telefonic, pe e-mail sau facebook.

Contact: Filiala “George Coşbuc”, Str. Radului, Nr.  40, Sector 4

Telefon: + 4021 539.65.30, E-mail: cosbuc@bibmet.ro

https://www.facebook.com/Biblioteca.GeorgeCosbuc?fref=ts

  • “Recreere prin joc” — tema de vineri 11 septembrie, orele 10.00, a Clubului pentru seniori de la Filiala “Nicolae Labiş”. Înscrierile se fac telefonic, pe e-mail sau facebook.

Contact: Filiala “Nicolae Labiş”, Str. Braşov, Nr. 14, Sector 6

Telefon: + 4021 539.65.09, E-mail: labis@bibmet.ro

https://www.facebook.com/biblioteca.nicolaelabis?fref=ts

Conferinţe pentru public

  • Lectura de joi – lectură publică în Grădina de citit. Joi, 10 septembrie, de la orele 19.00, în „Grădina de citit”din  curtea Sediului Central „Mihail Sadoveanu”.
  • Prelegeri despre eticăprelegere filosofică succintă pe teme de etică. Prelegerea se va ţine sâmbătă, 12 septembrie, orele 11.00 la Sediul Central „Mihail Sadoveanu”. Înscrierile se fac telefonic, pe e-mail sau facebook.

Contact: Sediul Central B.M.B. „Mihail Sadoveanu”, Str. Tache Ionescu 4, Sector 1

Telefon: 021.316.83.00, e-mail: sadoveanu@bibmet.ro                                                   https://www.facebook.com/BibliotecaMetropolitanaBucuresti?fref=ts

  • „O lume pe o rolă de celuloid”– atelier de cultură cinematografică . Atelierul debutează vineri, 11 septembrie, orele 17.00, şi este găzduit de filiala „Liviu Rebreanu”. Înscrierile se fac telefonic, pe e-mail sau facebook.

Contact: Filiala „Liviu Rebreanu”, Str. Lucreţiu Pătrăşcanu 13, Bl. G1, Sectorul 3

Telefon: + 4021 539.65.27, E-mail: rebreanu@bibmet.ro

https://www.facebook.com/pages/Biblioteca-Liviu Rebreanu/382524738554048?fref=ts

Despre Biblioteca Metropolitană

Biblioteca Metropolitană Bucureşti este o reţea de biblioteci publice destinată tuturor bucureştenilor. Misiunea ei este de a facilita accesul gratuit şi nediscriminatoriu la drepturile culturale fundamentale, servind ca un centru comunitar care susţine activ informarea, cercetarea, educaţia şi recreerea locuitorilor din Bucureşti şi judeţul Ilfov, şi care contribuie activ la îmbunătăţirea calităţii vieţii bucureştenilor prin oferta ei inovatoare şi programul integrat de servicii cu caracter public. Mai multe informaţii găsiţi pe www.bibmet.ro şi la www.facebook.com/BibliotecaMetropolitanaBucuresti.