Kapushon şi Pavel Stratan lanseaza piesa „Nebuni”

Kapushon şi Pavel Stratan, doi dintre cei mai creativi şi originali artişti de peste Prut, şi-au unit forţele şi lansează o piesă manifest: „Nebuni”

Este prima colaborare dintre cei doi artişti, dar şi prima piesă în care Kapushon nu mai face rap, cum este cazul single-urilor lansate până acum de către artistul care a cucerit publicul cu hitul „Frăţică dă-mi o bucăţică”.

Single-ul „Nebuni” este compus de către Kapushon, alături de Pavel Stratan, înca de anul trecut. Mesajul piesei transmite tabloul social actual din Republica Moldova, dar şi din lume, în general, şi abordeaza note usor ironice.

Kapushon are lansate 2 albume de succes: „Pe cuvânt” (2011) şi „Frumos-Frumos” (2013), iar piesa „Nebuni” va intra pe cel de-al treilea material discografic al artistului, iar genul piesei „Nebuni” este şi direcţia în care Kapushon va lansa şi următoarele piese.

Cea mai recentă colaborare a lui Pavel Stratan este single-ul „În Moldova”, alături de Cristyz, o piesa ce combină accentul moldovenesc, beaturile de hip-hop şi ritmul de horă.