Gala de Deschidere a Festivalului de Prim Ajutor se mută în studioul Televiziunii Române

Bucuresti, 11 septembrie 2015: Din cauza vremii nefavorabile, Gala Crucii Roșii Române se mută în studioul TVR. Programul nu suferă modificări, astfel încât evenimentul va fi deschis de parada tuturor echipajelor participante la Competița Europeană de Prim Ajutor și va continua cu Gala Crucii Roșii Române și concertul susținut de Direcţia 5, Alexandra Ungureanu și Crush, Mellina, Mircea Eremia, JO, Uddi, Maxim și Proconsul.

La eveniment va lua parte Alteța Sa Regală Principesa Moștenitoare Margareta, președintele Societății Naționale de Cruce Roșie, alături de Alteța Sa Regală Principele Radu. De asemenea, Crucea Roșie Română are onoarea de a-l avea alături pe Alteța Sa Regală Principele Lorenz al Belgiei.

Din păcate Gala Crucii Roșii Române nu mai poate fi deschisă accesului public, însă va fi transmisă în cadrul unei emisiuni pe TVR la o dată ulterioară.

În a doua zi a festivalului, începând cu ora 08.30, echipajele participante vor lua startul în Competița Europeană de Prim Ajutor – FECE.

FACE este o competiție anuală ce aduce împreună echipele de prim ajutor ale Crucii Roșii și Semilunii Roșii din Europa pentru a demonstra abilitățile acestora de acordare a primului ajutor, prin demonstrații spectaculoase de intervenție în situații de urgență. Aflat la cea de-a 28-a ediţie internațională și pentru prima oară în România, evenimentul reunește la București peste 500 de participanți și suporteri.

Programul complet al Festivalului de Prim Ajutor, 11-12 septembrie este disponibil mai jos:

Vineri, 11 septembrie (19.30 – 24.00) – studiourile TVR

  • Gala Crucii Roșii Române – Concert

Sâmbătă, 12 septembrie – Parcul Lumea Copiilor

  • 08.30 – 18.30 – Competiția Europeană de Prim Ajutor
  • 20.00 – 22.00 – Festivitatea de premiere