Reduceri tarifare de 40% şi 45%

CFR Călători informează că începând de astăzi, 14 septembrie 2015, pasagerii care călătoresc pe ruta Bucureşti Nord – Craiova şi retur, beneficiază de o nouă ofertă, prin care vor plăti bilete mai ieftine cu 40% la clasa I-a şi 45% la clasa a 2-a, la trenurile IR 1593 şi IR 1594 .

De exemplu, pentru craiovenii care vin în Capitală cu trenul, preţul unui bilet va fi de 31,90 lei, faţă de 58 lei ca până acum.

Reducerile se aplică la achiziţionarea biletelor preţ întreg (adult şi copil) la clasa I şi clasa a 2-a,fără obligativitatea rezervării locului. Totodată, cu trenurile IR 1593 şi IR 1594 vor putea călători şi pasagerii cu abonamente valabile la tren Regio. Oferta nu se cumulează cu alte reduceri (de ex. anticipaţie, dus-întors etc.), excepţie făcând reducerea de 5% aplicată la achiziţionarea biletelor online.

Totodată, vă reamintim că CFR Călători acordă reduceri procentuale din tariful tren InterRegio, pe anumite distanţe şi trenuri , la biletele achiziţionate la preţ întreg (adult şi copil), clasa 1 sau clasa a 2-a .

De asemenea, posesorii de abonamente valabile la trenurile Regio pot să călătorească fără plata diferenţelor tarifare la trenurile InterRegio, cu anumite trenuri şi pe anumite distanţe. Mai multe detalii pehttp://www.cfrcalatori.ro/8385.