Virtuozitate si leadership pe 22 Septembrie la Ateneu

In numele organizatiei ELITE ART Club UNESCO, am onoarea sa va invit la conferinta de presa ce marcheaza inceputul unei competitii de virtuozitate si leadership intre 50 de tineri dirijori de pe 5 continente. Este vorba despre cea de-a VI-a editie a „Concursului International de Dirijat Jeunesses Musicales Bucuresti”, ce va avea loc pe 22 septembrie 2015, incepand cu ora 13:30 si se va desfasura in Sala Mica a Ateneului Roman.

Va asteptam alaturi de noi pentru a afla detalii inedite din culisele unui proiect de leadership autentic, intr-o companie selecta formata din organizatori, artisti, finantatori, cu participarea extraordinara a reputatului dirijor american Mark Stringer, presedintele juriului.

In cazul in care doriti interviuri exclusive cu unul dintre dirijorii participanti la concurs (lista lor o puteti accesa pehttp://www.bucharestcompetition.ro/en/), va rugam sa ne anuntati din timp, in asa fel incat sa va putam facilita accesul la acestia.

Bineinteles, sunteti invitatii nostri la Gala Finala a evenimentului, unde 3 finalisti vor dirija un concert extraordinar, la pupitrul Orchestrei Simfonice a Filarmonicii George Enescu din Bucureşti. Concertul are loc pe 26 septembrie, la Ateneul Roman si o are ca invitata speciala Adela Liculescu, pianista care în 2014 a castigat premiul pentru cel mai bine clasat participant roman din cadrul Concursului International George Enescu. Invitatiile le puteti ridica chiar in cadrul conferintei de presa.

 Anca Maria PRICOP