Sophia şi rujul său

Un aspect spectaculos, un talent imens şi o mare discreţie.

Cu toate că a împlinit recent 81 de ani, Sophia Loren continuă să fie la fel de fascinantă şi de intensă, un adevărat exemplu pentru colegele sale care, chiar dacă sunt cu mult mai tinere, sunt deja desfigurate de retuşările „uşoare” şi de obsesia eternei tinereţi.

Ei, icoană naţională a bunului gust şi star internaţional, Domenico Dolce şi Stefano Gabbana i-au dedicat rujul „Sophia Loren N.1.”: „Este felul nostru de a-i spune: Grazie, Sophia!. Îi mulţumim pentru că este cea mai iubită şi pentru că este imaginea cinematografiei şi frumuseţei italiene, O sursă perenă de inspirație. Pe care astăzi o sărbătorim dăruindu-i rujul său”.

Din fotografiile de culise făcute de Tom Munro pentru campania de lansare a rujului ,Sophia zâmbește cu buzele ei cărnoase şi bine conturate, fardate cu un ruj de culoarea cireşului strălucitor, pe care l-a creat ea însăşi împreună cu prietenii Domenico Dolce şi Stefano Gabbana. Ambalajul de aur al rujului este foarte valoros deoarece capacul poartă semnătura divei ( în ediție limitată, la vânzare până în septembrie 2016 ) .

www.larepubblica

Traducerea: Cătălina Păunel