ICR Varşovia sărbătoreşte Ziua Europeană a Limbilor

ICR Varşovia va participa, pentru al şaselea an consecutiv, la celebrarea Zilei Europene a Limbilor, eveniment anual organizat de EUNIC Varşovia în colaborare cu Reprezentanţa Comisiei Europene în Polonia, Departamentul de Educaţie al Primăriei Varşoviei, Universitatea din Varşovia şi Fundaţia pentru Dezvoltarea Sistemului de Educaţie.

La Varşovia, ediţia de anul acesta se va desfăşura în perioada 21-30 septembrie 2015, programul cuprinzând: lecţii demonstrative de limbi străine via skype, conferinţa internaţională “Assessment in language education”, ateliere de teatru şi dans pentru copii.

ICR Varşovia va participa la conferinţa internaţională “Assessment in language education”, care va avea loc la Universitatea din Varşovia, în data de 24 septembrie. Invitatul român va fi  doamna Cristina Godun, lector dr. la Departamentul de Filologie Rusă şi Slavă al Universităţii din Bucureşti, Catedra de Limbi Slave, Secţia de Limbă Polonă, care va susţine prelegerea cu titlul Standardele cerinţelor la examenele de limba polonă ca limbă străină la Polonistica bucureşteană. În zilele de 22, 23 şi 25 septembrie, ICR va organiza cursuri demonstrative de limba română via skype, susţinute de domnul Józef Palankiewicz, traducător.