Comanzi, mananci si donezi – Campania EatGood

EatGood, prin programul „Ferestre Catre Viitor” derulat alaturi de Asociatia Cetatenilor Europeni Implicati (ACEI –  www.acei.ro), doneaza 1 leu la fiecare comanda primita. Ne dorim ca alaturi de voi sa putem oferi copiilor un ajutor sustinut, pe termen lung. De aceea, initiem campania „Donez Pentru Suflet”, un prim pas in aceasta directie.

Strangem jucarii, rechizite, carti, hainute, fie ele  vechi sau noi si le ducem copiilor din Adapostul de zi si noapte „Copiii strazii” din sectorul 5, Bucuresti. 

Actiunea se va desfasura in perioada 24 septembrie – 9 octombrie, iar donatiile se pot face upon delivery la domiciliul fiecaruia sau in punctele fixe de livrare EatGood, la urmatoarele adrese si intervale orare: 

 – Magazin Terra Felice – zona Baneasa, str. Constantin Dobrogeanu Gherea, nr.149 – 151 (12.00 – 19.00);

– Regus Offices, Calea Floreasca, 169 A, etaj 4 (16.30 – 17.30)

– StaiUnPic.ro Charity Shop, strada Dianei nr. 1 (10.00 – 16.00)

Pentru orice intrebari sau detalii referitoare la aceasta actiune va rugam contactati-ne telefonic (0724 098 965) sau scrieti-ne un email ( info@eatgood.ro)

Psihologii spun ca sentimentele de generozitate si altruism pe care le traieste o persoana cand daruieste recompenseaza totul: banii, timpul alocat gestului si toate lucrurile la care renunti pentru a face pe altcineva sa se simta mai bine. Bucuria, recunostinta si reactia primitorului il fac pe cel care doneaza sa simta o placere euforica dandu-i un sentiment de fericire, noblete si dragoste atat pentru semeni cat si de sine insusi.