Premierul Victor Ponta le-a cerut autorităţilor locale să ia măsuri pentru a asigura încălzirea populaţiei pe perioada iernii

Premierul Victor Ponta le-a cerut, astăzi, autorităţilor locale să ia măsuri pentru a asigura încălzirea populaţiei pe perioada iernii. El a precizat că demersurile vor fi sprijinite de executiv, dar că ajutorul nu poate fi acordat la nesfârşit.
Victor Ponta: O să cerem să ia decizii autorităţile locale pentru că ei nu iau decizii, Consiliul Local al Municipiului Bucureşti nu ia decizii, mai sunt şi alte oraşe şi, când vine iarna, plâng la guvern. Slavă Domnului că acum putem să îi ajutăm, dar nu cred că putem să îi ajutăm la nesfârşit şi cred că, dacă nu se întâmpla nimic, trece iarna iarăşi, toată lumea stă bine mersi vara şi iarna viitoare stăm la fel, cred că este o greşelă şi este o critică adusă României, pe bună dreptate, pe teren lung.
Realizator: În ceea ce priveşte Capitala, chiar astăzi, primarul general interimar Ştefănel Marin a anunţat o rectificare bugetară ce va fi operată de Consiliul General. Banii, care vor fi luaţi de la direcţiile care nu i-au cheltuit sau de la unele investiţii, vor fi folosiţi pentru achitarea unei părţi a datoriei către ELCEN şi a facturilor către furnizorii de gaze naturale. Primarul general interimar a dat, din nou, asigurări că bucureştenii vor avea, în această iarnă, căldură şi apă caldă.

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 30 septembrie