Lavinia lansează single-ul „Aroma del Amor” – un parfum pe note flamenco

Lavinia_Aroma_del_AmorLavinia lansează single-ul și videoclipul „Aroma del amor” și ne surprinde toamna asta cu ritmurile latino pline de pasiune și senzualitate.
O poveste inspirată din cultura spaniolă, cu un dans autentic de flamenco ce îl are ca protagonist pe Lucas Molinas, singurul dansator de flamenco din România, dar și look-ul senzațional al Laviniei, ce evocă carisma și senzualitatea femeilor latine, personaje puternice și spectaculoase.
Single-ul Aroma del Amor, cu versuri în limba spaniolă, este produs și compus alături de băieții de la Lanoy Production. Videoclipul este regizat de către Alin Surdu, iar filmările au durat 24 de ore și au avut loc la Palatul Ghica.
Odată cu lansarea single-ului „Aroma del amor”, Lavinia se întoarce la piesele latino, cu care a cucerit publicul în urmă cu câțiva ani, pe când lansa hiturile „Vida mia” și „Loca”. Până acum, frumoasa artistă a lansat piese în limba engleză și română, dintre care amintim „Honey Boy, „Povești cu zâne”, „Dragoste cu împrumut”.
“Mereu mi-a plăcut să cânt muzică latino. Am avut însă o perioadă în care am schimbat stilul, însă acum, m-am reîntors la vechea mea dragoste. Ne-am întâlnit la studio cu băieții de la Lanoy Production: Flavius și Eduard Serai și am început să compunem. Pot să spun că m-am îndrăgostit de această piesă de la primele acorduri. Mi-am dorit însă să găsesc un dansator autentic de flamenco și trebuie să recunosc că m-am dus gândul departe, pe alte meleaguri, nicidecum în România. Când de fapt, am fost surprinsă să aflu că el era chiar aici. Este vorba despre singurul dansator autentic de flamenco din România, venit tocmai din Argentina, Lucas Molinas”, declară Lavinia.
“A fost o experiență interesantă. Lavinia este o ființă deschisă față de cultura noastră și un partener deosebit, care mi-a permis să fac sugestii în compunerea versurilor, pentru ca piesa să fie cât mai bună. A fost o colaborare extraordinară care m-a făcut să înțeleg că România chiar are un popor latin, bucuros să descopere arta mea. A fost și o provocare, pentru că a trebuit să aduc traditionaul în zona pop, ceea ce a deschis noi orizonturi“, declară Lucas Molinas.

Victor Rebenciuc – PR Manager CatMusic Romaniamobile: +40724 595 617
address: B-dul Ficusului 5-7, Bl. XX/7, parter, sector 1, 013971, Bucuresti, Romania
tel: +4021 233 18 47, 48
fax: +4021 233 18 91
www.catmusic.ro
FB, Twitter: /CatMusicRomania

 

 [youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=dZhxFB094Sw&feature=youtu.be[/youtube]