Miss International Romania 2015

198026_548580505193373_309092958_nAndreea Chiru ne va reprezenta tara in competitia internationala Miss International 2015 din Japonia, una dintre cele mai importante 4 competitii de frumusete la nivel mondial

  • In urma selectiei nationale Miss International Romania 2015, organizata in data de 14 octombrie in capitala de catre agentia ExclusivEvent, agentia detinatoare a licentei Miss International Romania in tara noastra, Andreea Chiru a fost desemnata oficial sa reprezinte Romania in cadrul competitiei Miss International 2015, competitie care se desfasura in acest an in Japonia in perioada 18 octombrie – 6 noiembrie 2015. Marea finala va avea loc in data de 5 noiembrie. In competitie vor fi prezente 71 candidate din tot atatea tari, marele premiu fiind in valoare de 3 milioane de yeni.
  • Andreea are 22 de ani, 75 m inaltime iar dimensiunile sale sunt 85-62-92, este nascuta in Braila insa locuieste in acest moment in Bucuresti.
  • Andreea a absolvit in 2015 Facultatea de Management din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si cursurile Intact Media Academy. Ca si planuri de viitor, Andreea isi doreste sa isi deschida o afacere si sa devina o femeie de afaceri de succes in urmatorii ani.
  • Andreea este pasionata de modeling si calatorii.
  • „Onoarea de a reprezenta Romania din nou la nivel mondial intr-o competitie internationala de un asemenea prestigiu vor face ca aceasta experienta sa fie cu adevarat una de neuitat pentru mine.

Participarea in aceasta competitie va fi o provocare pentru mine, avand sansa de a-mi testa calitatile de model dar si experienta dobandita reprezentand Romania in competitiile Miss World 2013 si Miss Earth 2014, simtiandu-ma pregatita sa ma clasez cel putin in TOP 10 in cadrul Miss International 2015.

Stiu ca pentru a castiga o competitie importanta de frumusete, frumusetea fizica trebuie obligatoriu completata de experienta, calitati morale si de inteligenta.

Responsabilitatea pe care o am in acest moment, promovand Romania si turismul Romaniei in Japonia, ma ambitioneaza si ma impulsioneaza pentru a da tot ce am mai bun in vederea ocuparii unui loc cat mai bun pe podiumul din Japonia.

Le sunt profund recunoscatoare tuturor celor care au avut incredere in mine si m-au sustinut de la bun inceput, familiei mele pentru incredere si suport, agentiei ExclusivEvent pentru ca m-au considerat cea mai potrivita pentru aceasta misiune dar si celor de la Bella Sposa a caror rochii le voi prezenta pe marea scena din Japonia. – ne-a declarat Andreea ChiruMiss International Romania 2015

  • Andreea Chiru este una dintre cele mai frumoase, ambitioase si inteligente ambasadoare a frumusetii delegate de catre agentia noastra in cei peste 16 ani de activitate, romanca cu cea mai bogata experienta dobandita participand in 3 din cele 4 competitii internationale de frumusete de top (Miss World, Miss Universe, Mie Earth si Miss International). Andreea are frumusetea, experienta, carisma, inteligenta si calitatile necersare, pentru a reprezenta Romania cu onoare in Japonia si chiar de a castiga aceasta competitie! Ea este un adevarat model demn de urmat de catre toate romancele frumoase care isi doresc sa se remarce in acest domeniu si sa promoveze valorile Romaniei peste hotare!” – ne-a declarat Ernest Hadrian Böhm reprezentantul agentiei ExclusivEvent si presedintele Miss International Romania.
  • Toti romanii sunt invitati sa urmareasca evolutia Andreei din perioada 18 octombrie – 6 noiembrie 2015 din Japonia, vizitand pagina sa oficiala de FacebookMiss International Romania”- facebook.com/miss.international.romania.fan.page – pagina unde vor putea vota Romania si vor putea vedea cele mai noi si mai fierbinti poze postate zilnic. Avem nevoie de cat mai multe like-uri pe pagina de facebook din partea romanilor pentru a o sustine pe Andreea in cursa pentru castigarea coroanei Miss International 2015! Like-urile de pe paginile de facebook oficiale vor fi luate in calcul la punctajul final al competitiei din Japonia!