Theodora lansează single-ul şi videoclipul „Ce tare”, feat Cortes

Theodora_feat_Cortes_Ce_tare#CeTare! Theodora revine cu un nou single și videoclip, de această dată, featuring Cortes, după super-colaborarea cu Pacha Man, de anul trecut.

Videoclipul a fost regizat de către iRonic, iar cei doi sunt deja la a 2-a colaborare, după “Cu tine pe mine”. Clipul s-a filmat pe parcursul unei zile întregi în Halele Carol, iar Theodora a fos răsfățată de o super echipă de beauty.

Compusă de către Ciprian Blaga și DJ Sava, piesa „Ce tare” este cel de-al treilea single al tinerei artiste și vine cu un sound special, un pop-dance cu influențe urban-flirty.

„Când am ascultat prima oară piesa în studiul lui DJ Sava, am știut că trebuie să fie piesa mea. Mă regăsesc în fiecare cuvânt al piesei, e povestea sufletului meu pusă pe note muzicale. ‘Ce tare’ e un featuring cu Cortes, iar clipul l-am filmat cu iRronic, același regizor cu care am lucrat și la primul videoclip. E un clip de imagine, cu un vibe foarte pozitiv, prin care am vrut să transmit oamenilor bucuria și extazul cu care-mi  trăiesc viața”, declară Theodora.

„Piesa o știu de mult, din studio, și încă de la început mi-am dorit să dau o strofă pe ea. M-am bucurat când am cunoscut-o pe Theodora și am ascultat partea cântată de ea. Nu cred că ar fi fost o altă alegere mai bună pentru acest single. Filmările clipului au decurs lin, fără întâmplări neplăcute, într-o atmosferă intimă, dar profesională”, declară Cortes.

Victor Rebenciuc
PR Manager CatMusic România

mobile: +40724 595 617
address: B-dul Ficusului 5-7, Bl. XX/7, parter, sector 1, 013971, Bucureşti, România
tel: +4021 233 18 47, 48
fax: +4021 233 18 91
www.catmusic.ro
FB, Twitter: /CatMusicRomania

[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=q655kPJTap8&feature=youtu.be[/youtube]