Ruby si Pacha Man lanseaza videoclipul piesei „Baiat de bani gata”, de pe coloana sonora a filmului „Lumea e a mea”

rubyLa mai putin de o luna de cand a lansat single-ul si videoclipul „Buna, ce mai zici?”, feat Dorian Popa, care intre timp are peste 8,3 milioane de vizualizari pe canalul de YouTube al Cat Music, Ruby lanseaza videoclipul piesei „Baiat de bani gata”, melodie care este coloana sonora a filmului „Lumea e a mea”.

Videoclipul contine imagini din filmul regizat de catre Nicolae Constantin Tanase, o productie Libra Film Productions si deFilm, dar si cadre noi, filmate in Constanta, iar editul final este realizat de catre SAN.

ruby&pacha
Sunt foarte onorata ca echipa filmului a folosit ca soundtrack oficial ‘Baiat de bani gata’. Mai ales ca este una dintre piesele mele preferate, o piesa pe care am lansat-o in urma cu 2 ani si la care am lucrat alaturi de Boier Bibescu si Alex Velea. Primul pas a fost sa facem un edit nou, o varianta care sa se integreze mai bine in atmosfera filmului, si la care am lucrat alaturi de Shift. Sunt foarte fericita si tin sa le multumesc tuturor celor implicati„, declara Ruby.

Filmul „Lumea e a mea” aduce o premiera artistica pentru Ruby, iar soundtrack-ul oficial include doua dintre piesele lansate de catre artista. Este vorba despre „Baiat de bani gata”, dar si despre colaborarea cu CRBL pentru hitul „Toata tara”.

Este visul oricarui artist sa ajunga pe coloana sonora a unui film. Unde mai pui ca e si un film foarte tare (Da! Sunt o norocoasa, l-am vazut deja). Asa ca, nu uitati sa mergeti la film„, adauga Ruby.

Lumea e a mea/ The World is Mine este o drama despre generatia 2000, care aduce in prim plan povestea Larisei (Ana Maria Guran), o adolescenta ca oricare alta din Constanța. Larisa vrea multe de la viata: bani, valoare, influenta, popularitate si respect. Si acum, fiind indragostita, va face totul pentru a le obtine. Lumea e a mea/ The World is Mine este un film colorat si amar, viu si strident, despre revolta inutila a unei generatii pentru care notorietatea se masoara in like-uri pe Facebook.

Filmul va fi disponibil din 23 octombrie in cinematografele din Romania.