Un oraş întreg din Canada s-a pregătit deja de Crăciun pentru un băieţel bolnav de cancer

Crăciunul a venit mai devreme anul acesta în orăşelul canadian St. George din Ontario. Întreaga comunitate s-a mobilizat pentru a face o bucurie unui băieţel de 7 ani care suferă de cancer cerebral în stadiu terminal.

EvanEarlyXmas4

Evan Wellwood se luptă de cinci ani cu nemiloasa boală. În ultima perioadă, tumora cerebrală a crescut iar doctorii au anunţat familia că micuţul are foarte puţine şanse să mai prindă sărbătorile de iarnă. Mama băieţelului a hotărât să sărbătorească pe 24 octombrie ultimul Crăciun alături de fiul său, dar familia a avut o altă idee.

Au lansat o campanie de strângere de fonduri pe Facebook şi au împărţit fluturaşi pentru a putea organiza evenimentul chiar şi în afara casei. Au reuşit să adune aproape 15.000 de dolari.

EvanEarlyXmas2

Mâine, Evan va participa la o paradă special organizată în oraş. Toate casele şi magazinele din St. George sunt decorate deja în spiritul sărbătorilor pentru el. Mama băieţelului a declarat pentru postul de radio local că este impresionată de susţinerea extraordinară de care a avut parte, chiar şi din partea unor persoane care nu locuiesc în oraş şi a afirmat că este singurul lucru care o ajută să nu clacheze.

Untitled-1

Sursa: www.mashable.com
Traducerea: Bianca Ioniţă