Viceconsulul Lindsey Whitehead vă invită la o discuţie online despre condiţiile de înscriere la Loteria Vizelor

Vrei să locuieşti şi să lucrezi în Statele Unite ale Americii şi ai hotărât să te înscrii la programul Loteria Vizelor (Diversity Visa) pentru anul 2017? Ai început deja procesul de înscriere dar ai nevoie de clarificări privind unele dintre cerinţe? Viceconsulul Lindsey Whitehead te invită la o discuţie live pe Facebook despre programul Loteria Vizelor (Diversity Visa) pentru anul 2017.

Discuţia online va avea loc marţi, 27 octombrie, între orele 15:00 şi 16:00. Poţi trimite întrebările tale pe pagina de Facebook a Ambasadei SUA, la https://www.facebook.com/events/693110684159365/, înainte de eveniment sau în timpul acestuia.

 Programul de imigrare Diversity Visa pune la dispoziţia persoanelor care îndeplinesc cerinţe simple, dar stricte de calificare, vize de rezidenţă permanentă în Statele Unite. România se află printre ţările participante la programul DV-2017. Perioada de înscriere se încheie marți, 3 noiembrie 2015 la ora 12:00 PM ora de iarnă a Coastei de Est, iar înregistrarea este gratuită. Pentru mai multe informaţii despre programul Loteria Vizelor, accesaţi: http://romania.usembassy.gov/vize/diversity.html.