„RRC&Friends” cu Adrian Naidin, Blue Noise şi Byron în Clubul Fabrica de Ziua Radioului

Adrian Naidin, Blue Noise şi Byron sunt doar câţiva dintre prietenii Radio România Cultural care vor fi pe scena Clubului Fabrica din Bucureşti, duminică, 1 noiembrie, cu ocazia aniversării Radio România.
Evenimentul „RRC&Friends”, care se va desfăşura sub forma unui spectacol pentru toate generaţiile care ascultă postul nostru de radio, va cuprinde un spectacol de teatru pentru copii, susţinut de Teatrul Ion Creangă, un spectacol de teatru al Companiei Independente Unteatru, nominalizată anul acesta la Gala Premiilor Radio România Cultural, şi un concert susţinut de Adrian Naidin, Blue Noise şi Byron. Intrarea la toate spectacolele este gratuită.
Ziua aniversară va începe, în Clubul Fabrica, la ora 11:00, unde cei mai mici ascultători ai Radio România Cultural sunt invitaţi la un spectacol susţinut actorii de la Teatrul Ion Creangă, teatru partener al RRC.  În spectacolul IGLU, două personaje îi invită pe cei mai mici dintre spectatori să descopere ce se află sub straturi-straturi de zăpadă. IGLU este o poveste senzorială, fără cuvinte, care le oferă copiilor cu vârsta cuprinsă între 0 şi 3 ani ocazia să experimenteze, să cunoască. Ei vor intra într-o lume unde vor fi îndemnaţi să fie creativi şi curioşi, spectacolul dezvăluind, cu gingăşie, sentimente, personaje şi obiecte care se pot ascunde într-un iglu de gheaţă.
De la ora 17:00, pe scena aceluiaşi Club Fabrica, prietenii de la Unteatru aduc, de această dată pentru părinţi, spectacolul „Frumoasa călătorie a urşilor panda povestită de un saxofonist care avea o iubită la Frankfurt” de Matei Vişniec, cu Iolanda Covaci şi Marius Călugăriţa, în regia Cătălinei Buzoianu.
Începând cu ora 18:00, Cristian Marica, din studioul RRC, şi Maria Balabaş, de pe scena Clubului Fabrica, vor ţine companie tuturor prietenilor Radio România Cultural.
Ziua se va încheia cu un concert, de la ora 20:00, care îi va avea ca protagonişti pe Adrian Naidin, Blue Noise şi Byron. Concertul va fi transmis în direct, onair şi online, de Radio România Cultural.