Centrul Bucureştiului, blocat de prostetatari

La Piaţa Univeristăţii a fost oprită circulaţia. Peste 2.000 de oameni demonstrează împotriva primarului Sectorului 4,  Cristian Popescu-Piedone.

Mii de oameni au pornit în marş din Piaţa Universităţii spre Guvern, cerând, în principal, demisia primarului sectorului 4, dar şi a altor demnitari. Coloana de manifestanţi creşte de la un moment la altul, iar carosabilul este deja blocat. Reporterul nostru Alexandru Buzică se află printre protestatari. Bună seara, Alexandru! Eşti n direct.
Reporter: Bună seara tuturor ascultătorilor. Într-adevăr, un protest de amploare în Bucureşti, în aceste momente. Îi puteţi auzi şi dumneavoastră pe protestatari. Scandează lozinci împotriva guvernului, scandează lozinci împotriva primarului sectorului 4, solidaritate cu cei care şi-au pierdut vieţile. Lumea iese la geam. Cei prezenţi, protestatarii strigă „Veniţi cu noi dacă vă pasă” şi aceştia coboară. Mulţi sunt aşteptat. Cred că vor fi zece mii. Vorbeam mai devreme cu un jandarm. Din date neoficiale mi-a spus că la guvern se aşteaptă să vină zece mii de oameni astăzi. Văd foarte muli oameni. Nu am văzut niciodată atât de mulţi oameni ieşiţi. Este blocat traficul pe Magheru de la Universitate până în momentul de faţă. Cred că suntem la Romană acum şi acest cordon de protestatari nu se termină. Sunt mii oameni până la această oră ieşiţi. Se scandează. Văd şi zeci de jandarmi, dacă nu chiar sute, în momentul ăsta, la protest. Această coloană de manifestanţi va merge până la guvern, dar cu sigurantă o să vă ţin la curent şi cu ce o să se întâmple acolo.