Teodora Dan – frumoasa pictoriţă româncă – câştigătoarea competiţiei internaţionale de frumuseţe Miss Tourism Universe 2015 din Liban

Teodora Dan - Miss Tourism Universe 2015 (1)In urma competitiei internationale de frumusete Miss Tourism Universe 2015, organizata in data de 20 septembrie in Beirut – Liban, marele premiu a fost castigat de catre reprezentanta Romaniei – Teodora Dan. Teodora este una dintre foarte putinele romance care reusesc o asemenea performanta, castigand si aducand in tara coroana unei competitii internationale de frumusete.

Teodora are 23 de ani, 1.73 m inaltime iar dimensiunile sale sunt 92-63-92, este nascuta in Craiova. insa locuieste in acest moment in Bucuresti.

Teodora a absolvit Facultatea de Arte, ca si planuri de viitor dorindu-si sa isi deschida propriul atelier de arta.

Teodora este pasionata de modeling, pictura, design vestimentar si calatorii.

„Sunt extrem de fericita ca am reusit sa aduc titlul Miss Tourism Universe 2015 in Romania, fiind prima data cand aceasta competitie este castigata de catre o reprezentanta a tarii noastre. As dori sa le multumesc tuturor romanilor care au fost alaturi de mine pe tot parcursul competitiei, tuturor celor care m-au sustinut, familiei mele si agentiei ExclusivEvent pentru ca m-au considerat cea mai potrivita pentru aceasta misiune. Am reprezentat si promovat cu mandrie si onoare tara noastra in fata intregului mapamond, fiind o experienta incredibila si de neuitat! Imi doresc ca si alte fete din tara noasta sa traiasca acelasi sentiment de victorie, sa-mi urmeze exemplul si sa aducem impreuna Romaniei cat mai multe titluri castigate in marile competitii internationale de frumusete, dovedind intregului mapamond ca romancele sunt cele mai frumoase si inteligente femei din lume.” – ne-a declarat Teodora Dan – Miss Tourism Universe 2015

Teodora Dan - Miss Tourism Universe 2015 (3)Teodora Dan - Miss Tourism Universe 2015 (4)„Teodora Dan este una dintre putinele romance care au reusit performanta de a castiga o competitie internationala de frumusete motiv pentru care merita aprecierea noastra. Desi a fost prima ei experienta de acest gen, Teodora si-a indeplinit misiunea exemplar, invingand in competitia din Liban candidate mult mai experimentate decat ea, din tari mult mai puternice din punct de vedere financiar sau mediatic decat tara noastra. Teodora a avut insa frumusetea, carisma, inteligenta si pregatirea necersara, pentru a reprezenta Romania cu onoare in Liban si de a castiga aceasta competitie. Am crezut in potentialul ei si nu ne-a dezamagit! Teodora este un model de urmat de catre toate romancele frumoase care isi doresc sa se remarce in acest domeniu si sa promoveze valorile Romaniei peste hotare!” – ne-a declarat dl.Ernest Hadrian Böhm reprezentantul agentiei ExclusivEvent si presedintele Miss Tourism Universe Romania 2015.

Ernest Hadrian Böhm
President

Miss World Romania

General Director
Exclusiv Event Company
Tel: 004 0727 177 994
        004 0754 895 869
Fax: 004 031 102 8780
E-mail: office@exclusivevent.ro / office@missworldromania.com
Facebook: www.facebook.com/ernest.hadrian.bohm
                     www.facebook.com/exclusiv.event.romania/info
Website:   www.missworldromania.com / www.exclusivevent.ro