GEØRGE lanseaza single-ul si videoclipul “Nimeni nu-i perfect”, alaturi de Jo

Cu un background remarcabil in showbiz, GEØRGE este unul dintre cei mai complecsi artisti, cu numeroase proiecte atat in domeniul muzical, cat si in teatru si televiziune.

Chiar daca pana in prezent s-a implicat in proiecte sub pseudonimul ‘Jorge’, artistul a decis ca este momentul sa se prezinte cu numele lui real, George. Single-ul „Nimeni nu-i perfect” este o colaborare cu Jo si a fost compus si produs de catre GEØRGE si Marius Dia in propriul lor studio de inregistrari, Panda Music. Videoclipul este regizat de Alex Ceasu si traduce in imagini o serie de trairi care ne duc cu gandul la filmele retro de la Hollywood.

Cum inspiratia vine de multe ori in cele mai neasteptate contexte, versurile piesei “Nimeni nu-i perfect” i-au aparut lui GEØRGE chiar in vis, in noaptea de 15 august, iar a doua zi a mers la studio sa inregistreze noul single.

“Realitatea este pentru mine cea mai puternica muza. Piesa ‘Nimeni nu-i perfect’ relateaza povestea dintre mine si sotia mea. Relatia noastra a inceput de mai multe ori, asta pana cand am decis ca ‘ultimul inceput” sa fie, de fapt, casatoria noastra. Stiam ca pentru a transmite exact mesajul dorit, am nevoie de o parte feminina care sa ma completeze. Jo este una dintre cele mai bune voci la ora actuala in Romania si o apreciez foarte mult”, spune GEØRGE despre noul lui single.

„Pe GEØRGE l-am cunoscut la X Factor, cand a venit in finala concursului sa ma anunte ca voi participa la urmatorul sezon al emisiunii ‘Te cunosc de undeva’. Dupa o asa surpriza, era imposibil sa nu raman cu o parere buna despre acest om. In momentul in care m-a contactat in legatura cu piesa, am descoperit un artist talentat, care are foarte multe lucruri de oferit pe plan muzical. Piesa mi-a placut de la prima ascultare, am acceptat imediat propunerea lui de a face un featuring si am mers la el la studio pentru a finaliza piesa impreuna. ‘Nimeni nu-i perfect’ are o poveste in care cred ca ne regasim cu totii si sper sa se bucure de succesul pe care il merita”, spune JO.

Pe langa rolurile importante jucate pe scena Teatrului National de Opereta “Ion Dacian”, GEØRGE a prezentat emisiuni TV de top si este marele castigator al show-ului “Te cunosc de undeva” (Editia 2011/2012, sezonul al doilea), unde a realizat transformari spectaculoase ale unor artisti de referinta de pe scena muzicala internationala, precum Andrea Bocelli, Beyonce, Elvis Presley, Michael Jackson etc. In ceea ce priveste partea muzicala, GEØRGE a lansat numeroase single-uri, dintre care amintim „Nu ne potrivim” (feat CRBL), „Geamantan” (feat Pavel Stratan), „Indragostit” (feat George Nicolescu).

Pentru Jo, anul 2015 a fost, pana in prezent, unul extraordinar. Artista a lansat hiturile „Soapte” si „Pana vara viitoare” (feat Randi), piese care au ocupat primele pozitii in topurile muzicale. In urma cu cativa ani, Jo a demonstrat exceptionale calitati vocale si actoricesti in cadrul concursurilor „X Factor” si „Te cunosc de undeva”.