„Căutând iubirea” – volum de nuvele şi versuri lansate de Corina Chiriac la Târgul „Gaudeamus”

corina chiriac cautand iubireaLuăm un prim contact cu ediţia a XXII-a a Târgului „Gaudeamus – Carte de învăţătură”, organizat de RADIO ROMÂNIA. Mihaela Helmis a surprins-o pe Corina Chiriac lansând pe piaţă un volum propriu de nuvele şi versuri, intitulat „Căutând iubirea”.

Corina Chiriac: Datorită succesului mare pe care l-a avut lansarea, care a fost foarte frumoasă, am hotărât, de comun acord cu editorii, să vin în întâmpinarea cumpărătorilor şi cu un dublu CD de autor, pe care l-am lansat acum câteva zile şi în fiecare zi vin pentru câteva ore, pentru sesiuni de autografe şi de fotografii cu cei care vizitează târgul. Dar, aşa cum vedeţi, mă plimb şi eu prin târg, în speranţa că îmi voi mai îmbogăţi biblioteca cu ediţii noi. E foarte util acest târg şi degeaba se spune că oamenii nu mai citesc cărţi. Iată, înghesuiala de la fiecare stand contrazice. Oamenii citesc şi mă bucur.
Reporter: Ce înseamnă pentru dumneavoastră lansarea pe care aţi avut-o, această carte de povestiri? Cântaţi în proză.
Corina Chiriac: A fost şi va rămâne unul dintre cele mai importante momente din cariera mea, pentru că eu nu sunt un scriitor de profesie, sunt un scriitor amator, iubesc fenomenul de scris. E o carte de nuvele, de povestiri, cu multă dragoste scrisă şi, de altfel, de aceea se cheamă „Căutând iubirea” – mesajul e de pace, de prietenie, de dragoste şi de înţelegere, de a întinde o mână şi o punte către oameni. A însemnat foarte mult pentru mine şi continuă să însemne faptul că pot prezenta publicului care mă ştie, în calitate de actriţă şi cântăreaţă, să prezint şi latura de scriitor amator.

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI (21 noiembrie)