Inscrierea la concursul de debut in proza Valentin Nicolau continua pana pe 15 decembrie!

Concursul de debut în proză “Valentin Nicolau” organizat de editura Nemira se află în plină desfășurare. Până acum am primit peste 30 de manuscrise, cu romane din toate genurile literare.

Reamintim că termenul limită de trimitere a propunerilor este 15 decembrie 2015 , la adresa de email manuscris@nemira.ro, cu subiectul „Pentru concursul de debut Valentin Nicolau 2015″.

Aceştia vor alege doi finalişti, dar decizia finală le aparţine cititorilor Nemira, care vor putea vota cele două romane pe blogul editurii Nemira, după titlu, rezumat şi 3 pagini la alegerea autorilor.

Romanul câştigător va fi publicat la editura Nemira în primăvara lui 2016 şi va fi lansat în cadrul Salonului Internaţional de carte Bookfest.

Regulament concurs:

Pot trimite manuscrise doar autorii care nu au mai au romane publicate, indiferent de vârstă şi indiferent dacă au mai publicat proze scurte sau fragmente de roman în antologii sau online.

Se acceptă manuscrise de ficţiune literară, ficţiune comercială, science-fiction şi fantasy, thriller, poliţist.

Juriul alege doi finalişti care vor fi anunţaţi pe 18 ianuarie 2016. Între 18 ianuarie şi 1 februarie, cititorii vor putea vota pe blogul editurii Nemira unul dintre cele două romane (sinopsis + 10 pagini).

Câştigătorul va fi anunţat pe 2 februarie.

Cerinţe de redactare a manuscrisului: documentul să fie trimis în format .doc, Times New Roman cu diacritice, font 12, spaţiere 1,5.

Dimensiune acceptată: minim 200.000 – maxim 700.000 de semne cu spaţii.