Bere Gratis şi Elena Gheorghe lansează videoclipul „Iarna ne-a surprins îndrăgostiţi”

„Iarna ne-a surprElena_Gheorghe_Bere_Gratisins îndrăgostiți” este prima piesă dedicată magiei anotimpului rece și sentimentelor pure care se nasc în această perioadă, lansată de către trupa Bere Gratis, dar și prima colaborare cu Elena Gheorghe.

„Credem că momentul apropierii Crăciunului stârnește pe fiecare dintre noi să aducă în inima celor din jur multă bucurie și multă sensibilitate. De fiecare dată când colaborăm cu cineva, alegem vocea potrivită, iar Elena este vocea care completează foarte bine mesajul și stilul piesei. Cum în România iarna ne ia prin surprindere de fiecare dată, sperăm că această piesă să-i surprindă plăcut pe toți cei care iubesc și să devină imnul oamenilor care se îndrăgostesc iarna”, declară Mihai, solistul trupei.

Elena_Gheorghe_Bere_Gratis2Piesa „Iarna ne-a surprins îndrăgostiți” este compusă de către Robert Anghelescu și Mihai Georgescu. Filmat pe parcursul unei zile în complexul Harmonie din Predeal, videoclipul este regizat de către Richard și Claudiu Stan și îi aduce pe artiști într-o poveste simpatică și amuzantă, un comic de situație și de personaje. Inspirat de magia anotimpului și de ideea că  frumusețea sărbătorilor de iarnă constă în surprizele și cadourile pe care le faci, personajul interpretat de către Mihai, solistul trupei, dorește să îi facă o surpriză iubitei sale, personaj interpretat de către Elena, o cină romantică.

„Luna decembrie e luna mElena_Gheorghe_Bere_Gratis1ea preferată! Este luna în care, în fiecare an, lansez câte o piesă care să surprindă emoțiile unice ce ne cuprind în această perioadă. Mă bucur foarte mult de invitația băieților de a colabora pentru că îmi place piesa, are un sound special în care mă regăsesc. Piesa este o felicitare muzicală pentru toți cei care iubesc acest anotimp, este o invitație la a te bucura de iarnă și de lucrurile minunate care se întâmplă”, declară Elena.

Victor Rebenciuc – PR Manager CatMusicRomania
mobile: +40724 595 617
address: B-dul Ficusului 5-7, Bl. XX/7, parter,
sector 1, 013971, Bucuresti, Romania
tel: +4021 233 18 47, 48
fax: +4021 233 18 91
www.catmusic.ro
FB, Twitter: /CatMusicRomania

[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]PLACE_LINK_HERE[/youtube]