Kamelia lansează single-ul şi videoclipul „Amor”

Kamelia2Cunoscută publicului în special datorită hiturilor “VIP” și “Change”, lansate în colaborare cu Puya, “Prima oara” și “Come Again”, Kamelia revine cu un nou single, “Amor”, compus și produs împreună cu George Hora, fratele frumoasei cântărețe.

Despre single-ul “Amor”, prima piesă cu versuri în limba spaniolă a ei, Kamelia mărturisește: “Am vrut să lansez o piesă de dragoste, dar și de stare, dinamică, de club. Mereu mi s-a spus că am ochi de asiatică și că uneori vocea mea sună ca a unei cântărețe de culoare, iar stilul urban mi se potrivește cel mai tare, așa că am încercat să le îmbin pe toate astea în noul meu videoclip”.

KameliaÎn clipul “Amor”, regizat de Bogdan Daragiu, artista intră în pielea unor personaje inedite, influențate de cultura asiatică, africană, dar și de cea urbană.

Pe lângă hiturile menționate, Kamelia a mai cucerit publicul și cu single-uri solo, precum “Te rog” sau “Stiu că ești al meu”, dar și prin colaborări alături de Voltaj, Voxlight, Bitza și mulți alții.

Victor Rebenciuc
PR Manager

mobile: +40724 595 617
address: B-dul Ficusului 5-7, Bl. XX/7, parter,
sector 1, 013971, Bucuresti, Romania
tel: +4021 233 18 47, 48
fax: +4021 233 18 91
www.catmusic.ro
FB, Twitter: /CatMusicRomania

[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]PLACE_LINK_HERE[/youtube]