Tâlhar prins cu sprijinul ascultătorilor București Fm

suspect-1-640x374Tânărul din imaginile difuzate de site-ul bucurestifm, acuzat de tâlhărie în sectorul 1, a fost reținut de polițiștii bucureșteni ieri.

În luna august poliţiştii Secţiei 4 au fost sesizaţi de către o femeie cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe o stradă din sectorul 1, un tânăr necunoscut i-a sustras de la gât un lănţişor, după care a fugit.

La data de 3 noiembrie Poliţia Capitalei a solicitat sprijin de la persoanele care au cunoştinţă despre tânărul surprins în imagini, la scurt timp după comiterea infracţiunii de tâlhărie, pe strada Sevastopol, sectorul 1, imagini obţinute în urma investigaţiilor efectuate.

București fm a mediatizat știrea și a postat imaginile pe platformele on line solicitând ascultătorilor si cititorilor să-l identifice pe tânarul din imagini, suspect de tâlhărie.

O ascultătoare ne-a oferit o informaţie cu privire la posibila identitate a tânărului – pseudonim al celui prezentat în imagini.

București fm a pus la dispoziție informațiile primite de la ascultătoare si în felul acesta s-a ajuns la tânărul cautat de oamenii legii.

Poliția Captalei a valorificat informatiile oferite de București fm, iar cercetările au condus  la verificarea acestei ipoteze. Tânărul identificat se numeste Gitsa Mykola, are 18 ani, este  cetăţean ucrainean cu scurte şederi în România.

Duminică, tânărul a fost depistat în momentul în care intenţiona să părăsească teritoriul României.

El a fost condus la sediul Secţiei 4 Poliţie, pentru audieri.

Cercetările  continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a bănuitului, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.

București Fm multumește pe această cale tuturor celor care au dat dovadă de spirit civic și au luat atitudine pentru identificarea tânărului care a fost reținut pentru că a comis infracțiunea de  tâlhărie.