Orașul vorbește cu Elizabeth Gilbert la Radio România Cultural

Scriitoarea Elizabeth Gilbert, autoarea celebrului volum ”Mănâncă, roagă-te, iubeste” este invitata Ioanei Bâldea Constantinescu în emisiunea Orașul vorbește, vineri 18 dec. 2015, de la ora 10:05.  Despre bestsellerul New York Times „Lecţii de magie. Cum să-ţi cultivi creativitatea”, cea mai recentă carte a scriitoarei americane, aflati din interviul pe care Elizabeth Gilbert i l-a acordat Ioanei Baldea Constantinescu în această vară, difuzat integral în emisiune.

Elizabeth Gilbert a devenit celebră odată cu apariția volumului autobiografic ”Mănâncă, roagă-te, iubeşte” (2006), megabestseller internaţional (10 milioane de exemplare publicate în lume, traduceri în 30 de limbi) apărut în românește la Humanitas, ecranizat în 2010, cu Julia Roberts şi Javier Bardem în rolurile principale.

A fost colaboratoare la diverse publicații, printre care ediţia americană a revistei GQ, articolele ei primind două nominalizări pentru National Magazine Award. În 2008, revista Time a inclus-o în topul celor mai influenţi 100 de oameni din lume.

Emisiunea Orașul Vorbște, singura emisiune de cultura urbană din FM-ul românesc , realizată și prezentată de Ioana Bâldea Constantinescu, este difuzată la Radio România Cultural si pe www.radioromaniacultural.ro  în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 10:05 la ora 12:00.