Natalia Onet s-a clasat pe locul 17 din 120 în cadrul MISS WORLD 2015

Conform votingului competitiei, Romania reprezentata de catre Natalia Onet s-a clasat pe locul 17 din 120 de tari participante, in cadrul celei mai importante competitii de frumusete din lume – MISS WORLD 2015, a carei finala a avut loc in data de 19 decembrie in Sanya China .
La finalul competitiei Natalia a fost premiata de catre organizatorii chinezi cu titlul Miss World East Europe primind ca si premiu un contract de modeling in valoare de 30.000 de euro pentru an de zile oferit de catre una dintre cele mai importante agentii de modele din China.

Rezultatul Nataliei Onet este cea mai buna clasare a Romaniei in ultimii 9 ani din intreaga istorie a celor patru competitii internationale de frumusete majore (Miss World, Miss Universe, Miss Earth si Miss International) dupa ce Ioana Valentina Boitor – s-a clasat pe locul 2 (First Runner-up) in cadrul Miss World din 2006 .  

„Sunt foarte fericita ca am reusit sa clasez Romania pe un loc onorabil in cadrul competitiei Miss World 2015, rezultat datorat prestatiei mele dar si tuturor romanilor care m-au votat online si mass mediei din Romania in egala masura. Toate cele 120 de concurente au fost extrem de bine pregatite, motiv pentru care competitia a fost extrem de stransa, majoritatea tarilor meritand sa castige marele titlu din punctul meu de vedere. Dupa o luna extraordinara petrecuta in China, astept cu nerabdare sa ma intorc in tara, sa imi petrec sarbatorile cu familia si sa ma implic incapand cu luna ianuarie in cat mai multe activitati alaturi de Organizatia Miss World Romania. Le multumesc din suflet tuturor celor care mi-au fost alaturi si m-au sustinut in competitia Miss World 2015. Urez pe aceasta cale tuturor romanilor Craciun Fericit si La Multi Ani !” – a declarat Natalia Onet – Miss World Romania 2015

Marele titlul „Miss World 2015” a fost castigat de catre reprezentanta Spanei – Mireia Lalaguna Royo in varsta de 23 de ani, aducand coroana Miss World in Spania pentru prima data in intreaga istorie de 65 de ani a competitiei Miss World. Pe locul 2 (First Runner Up) s-a clasat Rusia, iar pe locul 3 (Second Runner Up) s-a clasat Indonesia .

Mai multe poze cu Natalia Onet puteti vedea pe pagina oficiala de facebook Miss World Romania aici: https://www.facebook.com/miss.world.romania.fan.page.