Peste 3 milioane de romani au spus Eu aleg Romania

Peste 3 milioane de romani au spus impreuna cu noi, si in 2015, Eu aleg Romania.

Timp de 100 de zile Reteaua studiourilor regionale Radio Romania (Bucuresti, Cluj, Constanta, Craiova, Iasi, Resita, Timisoara si Tg. Mures) a prezentat in format audio si video povestile a 100 de romani pentru istoria lumii, in cadrul celei de-a II-a editii a proiectului Eu aleg Romania.

Povestile a 100 de romani care ne-au deschis calea, au creat, au construit si au daruit o noua scanteie spiritului romanesc.

100 de romani, din stiinta si cultura, care au inscris numele tarii in istoria universala.

On air, pe frecventele studiourilor regionale (1,6 milioane de ascultatori in fiecare zi), on line pe www.eualegromania.ro, pe site-urile paginilor de socializare si pe canalele Youtube ale posturilor Radio Romania Regional (peste 1,5 milioane de vizitatori in cele trei luni si jumatate in care s-a desfasurat aceasta editie), ati putut descoperi in reportaje si filme 100 de motive de mandrie ca suntem romani.

Eu aleg Romania nu intra in vacanta. Inca de la inceputul anului 2016 dam startul pregatirilor editiei a III-a. Anul 2016 fiind an olimpic, protagonistii campaniei noastre vor fi sportivi care au facut imnul Romaniei cunoscut in lume.