Remediu natural împotriva insomniei

Din ce în ce mai mulţi oameni se plâng din cauza epuizării aproape zilnic. Majoritatea nu dorm suficient, iar alţii nu reuşesc să se odihnească aşa cum trebuie.
Există un remediu natural, care este eficient în cazurile de privare de somn și pe care cei mai mulți îl au acum în bucătărie.
Ingredientul secret al acestui remediu este sarea de Himalaya. Aceasta ajută la reglarea melatoninei, care este esențială pentru somn. De asemenea, ajută glandele suprarenale să lupte împotrivă bolilor și poate ajută chiar și cu pierderea în greutate. Destul de surprinzător, te poate ajută chiar în stările de depresie prin reglementarea nivelului serotoninei în creier.
Tot ce trebuie să faci este să combini cinci lingurițe de miere organică cu o linguriță de sare de Himalaya într-un borcan. Apoi, înainte de a merge la culcare, pune o cantitate mică din acest amestec sub limbă. Rezultatele sunt uluitoare.
Mai mult decât atât, nu mai sta cu ochii în televizor, computer, telefon, cu cel puțin o oră înainte de culcare. Organismul nostru are nevoie de timp să se calmeze înainte de a merge la culcare. Printre simptomele insomniei se află anxietatea, somnolenţa excesivă în timpul zilei şi adormirea dificilă.

publika.md