Pepe ofera celor ce iubesc posibilitate exprimarii prin muzica a sentimentelor lor aducand “Picaturi de Dragoste”, noul single

Atunci cand vorbim de iubire inevitabil vorbim si depre pasiune iar cand vine vorba de pasiune transpusa pe portative, Pepe este cel care poate rezuma totul in cel mai sincer si cel mai simplu mod posibil. Anul acesta, de Ziua Indragostitilor, Pepe a facut o surpriza extraordinara fanilor, oferind celor ce iubesc  posibilitatea exprimarii prin muzica a sentimentelor lor, lansand “Picaturi de Dragoste”.

 Piesa este produsa in intregime de catre artist atat in ceea ce priveste partea de compozitie cat si din punct de vedere al versurilor si cu siguranta aceesta este motivul pentru care i se potriveste atat de bine, ca si linie melodica, ca si mesaj, ca si interpretare.

 “Picaturi de dragoste” este o piesa lucrata mult timp si cumva acest lucru se simte. Din cand in cand mai adaugam ceva la ea pentru ca nu eram eu convins ca am spus totul. Acum sunt sigur ca nu ai cum sa definesti in intregime ce inseamna iubirea si cu siguranta nu ai cum sa rezumi totul in cinci minute. Ma bucura foarte mult faptul ca piesa a fost primita atat de bine de catre public si promit ca voi continua si aceasta linie. Cei care au ascultat piesa au dreptate. Genul acesta de melodii ma definesc in mare parte ca si artist si de aceea la o perioada de timp single-ul pe care il voi lansa va fi ca si o continuare a tot ceea ce inseamna “Picaturi de Dragoste”.

 Noul single a fost lansat si cu un videoclip, echipa DAW, cea care produs partea video alegand sa urmareasca indeaproape ideea generala a lucrurilor, mai multa traire si mai putine lucruri sofisticate, mai multa pasiune si mai putine artificii tehnice. George Potcovaru semneaza imaginea iar Alex Toma este producatorul executiv. Bogdan Grigore de la Arta-Digitala.Ro detine creditele pentru fotografiile ce insotesc intreaga campanie de promovare. Din punct de vedere muzical, noul single, “Picaturi de Dragoste”, este o productie Pepe Latin Music, echipa proprie a artistului ocupandu-se totodata si de partea de publishing.

Alte detalii si informatii puteti gasi si pe site-ul oficial al artistului (Pepe.Ro) dar si pe pagina oficiala de facebook (Fb.Com/PepeLatinMusic)