Se extind restricţiile de circulaţie în zona Piaţa Sudului, din Bucureşti

În Bucureşti se extind, de astăzi, restricţiile de circulaţie în zona Piaţa Sudului, unde se construieşte un pasaj subteran. Astfel, în dreptul străzii Mărţişor, breteaua de circulaţie şi trotuarul aferent de pe Calea Vacareşti, pe sensul mers spre bulevardul Constantin Brâncoveanu, vor fi blocate pentru aproximativ 30 de zile. Primarul general interimar, Răzvan Sava, a vizitat astăzi şantierul şi a declarat că speră ca lucrarea să fie finalizată la data de 30 iunie. El a precizat că va urmări dacă se respectă graficul lucrărilor, această investiţie fiind una dintre priorităţile municipalităţii.
Răzvan Sava: „De doi ani de zile tot sperăm că se va termina această lucrare. Trebuia să se finalizeze până la 10 decembrie 2015. Deja aici suntem în pelanizări, în nerespectarea termenelor. Sper ca până la 30 iunie să se finalizeze, astfel încât circulaţia să se reia în zona asta”.
Pasajul subteran de la Piaţa Sudului este realizat doar în proporţie de 40%. După cum ne-a transmis reporterul Radio România, Atena Teognoste, municipalitatea a pierdut 83 de milioane de lei din fonduri europene, pentru că nu a terminat lucrarea până la data prevăzută şi riscă să dea înapoi banii care au fost deja decontaţi dacă pasajul nu va fi gata până pe 30 iunie.

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI (20 februarie)