Salonul Auto de la Geneva 2016: Lansarea europeană pentru Suzuki Baleno

 După premiera mondială de la Frankfurt, Suzuki anunță lansarea pe piață a noului model Baleno la Salonul Auto de la Geneva.

Noul Suzuki Baleno este o combinație armonioasă de stil, dotări, performanță și consum eficient de combustibil.

Conform planului pe termen mediu “SUZUKI NEXT 100”, Suzuki și-a propus să-și consolideze poziția pe piață, iar ca parte a acestei strategii este și dezvoltarea unor platforme noi care să ofere siguranță sporită, mai mult spațiu, o plăcere mai mare la volan și să contribuie la economia de combustibil.

Noul Baleno dispune de noua platforma rigidă din materiale ultra-ușoare de ultimă generație, motorul turbo cu injecție directă BOOSTERJET de 1.0 litri și sistemul SHVS (Smart Hybrid Vehicle by Suzuki). Toate acestea pentru ca noul Baleno să nu se remarce doar prin design, dotări și spațiul interior disponibil, ci să ofere și o experiență plăcută la condus.

Noul Suzuki Baleno a fost lansat cu succes în India, în luna ocotmbrie a anului trecut, iar în Europa va fi disponibil din această primăvară.

Lansarea pe piața europeană va avea loc la Salonul Auto de la Geneva, programat în perioada 3 – 13 martie. Suzuki va prezenta o serie de alte noutăți în zilele de presă (1 – 2 martie) la standul din Hala 4.

baleno GENEVA_001

baleno 2 - GENEVA_002

foto: Suzuki

.