Profesioniștii României susțin dezvoltarea tinerilor

Începând de luni, 7 martie 2016, tinerii din București sunt așteptați să ia parte GRATUIT la seria de primăvară a Conferințelor practice pentru tineri BookLand Evolution, un proiect cultural inovator care încurajează performanța și promovează adevăratele valori în rândul tinerilor.

Conferințele se vor desfășura de luni până vineri (7-11 martie), în intervalul orar 15:00-16:30, la Academia de Studii Economice (Aula Magna), din București, și vor aduce pe scenă, în fiecare zi, profesioniști consacrați, printre care: Mihaela Tatu, Cristina Nemerovschi, Mirela Bucovicean (Luni), Lavinia Rașcă, Ana Maria Guran, Paul Ardeleanu (Marți), Ana Morodan, Alexandru Opriță, Auraș Mihaiu (Miercuri), Veronica Soare, Cristina Cioran, Alexandru Mironov, Mikey Hash (Mihai Holhoș), Anca Ghinea.

Sunt convinsă că la BookLand Evolution voi întâlni tineri dornici să schimbe lumea urmându-și visurile și vă felicit pentru că îi puneți pe tineri față în față cu oameni care au reușit pentru că au crezut în visurile lor și au muncit pentru ele. Poate unii dintre ei nu știu încă exact care este drumul lor, iar asta e perfect în regulă, important e să fie mereu o carte deschisă, să învețe, să citească, să își urmeze instinctul, fiindcă fiecare pas, chiar dacă uneori el se dovedește greșit, ne duce în final pe cel mai bun drum pe care l-am putea urma. Și mai e un lucru pe care sper că tinerii să îl știe sau să îl afle, că bunătatea față de noi și față de cei din jur ne va ajuta să construim cea mai frumoasă dintre lumile posibile”, declară Veronica Soare.

Nelson Mandela spunea că ”Educația este cea mai puternică armă a unui popor!” A unui popor, a unei ființe, iar procesul de educare, de formare, ține toată viața. În jur totul este în continuă mișcare, transformare și dezvoltare. Așa că dacă vrei să fii împăcat cu tine și cu existența ta, la curent cu tot ceea ce se întâmplă, fie că vrei fie că nu, TREBUIE să te cunoști și să cunoști. Ori asta se poate întâmplă doar prin lectură. Și mai apoi practica” – Mihaela Tatu.

Cumva parcursul meu profesional, cred că a început atunci când și dorința mea de a face ceva (în direcția asta) a început. După ce îți dai seama ce vrei să faci, pur și simplu cauți să îți îndeplinești dorința în orice mod posibil și bun. Eu cam asta am încercat să fac. Nu știam exact dacă o să reușesc, nu credeam că o să fie atât de important și cu siguranță nu știam că o să am atâta noroc. Am ales ce vreau să fac și apoi lucrurile au început să vină. Cred că este important cât de mult îți dorești, iar dacă ai norocul să prinzi ceva bun trebuie să te bucuri de asta și să nu îți bați joc.Trebuie să lucrezi și mai mult apoi. Eu îmi doresc să mă autodepășesc permanent.” a spus Ana Maria Guran.

După București, conferințele practice BookLand Evolution se vor desfășura în alte 11 orașe, următorul din itinerariu fiind Ploiești. Pe durata celor 60 de zile (7 martie – 10 iunie) peste 250.000 de tineri vor fi invitați să își descopere vocația, să găsească soluții pentru viitorul profesional și să își lărgească orizontul mulțumită experiențelor și ideilor împărtășite de alte 200 personalităţi marcante, care se vor alătura BookLand Evolution.

Mai multe detalii pe http://book-land.ro/conferinte.